miercuri, 7 ianuarie 2009

"Am bani de dat!" va deveni imnul pitestenilor....




In timp ce veneam plictisita la facultate, ma uitam la porumbeii frigurosi din Piata Revolutiei si credeam ca o sa am o zi la fel de gri ca si vremea de afara.... Cativa pitesteni, apasati probabil de ratele de diferite sortimente de la diversele banci, au reusit sa ma faca sa zambesc.... sadic ce-i drept, pentru ca ar trebui sa-mi fie rusine...radeam de problemele altora! Inainte sa ma aruncati in boxa acuzatilor si sa judecati aspru, ascultati-mi pledoaria....


Cum ati fi reactionat voi daca va intersectati pe strada cu 5 indivizi, trecuti de prima tinerete, imbracati la "costum si cravata" care murmurau un fel de incantatie? Depinde de incantatie, nu?


Ei bine, cantau de zor: "Am bani de dat / Am datorii la stat...la la la"! E foarte ciudat sa vezi niste copii mari, la vreo 40-50 de ani fiecare, cu niste fete serioase, purtand in mana "serviete elegante" urland intr-o tacere muta si probabil disperata "Io no tengo dinero"( scuze pentru spaniola de balta!)


Am ajuns la facultate intrebandu-ma ce poate sa faca o criza financiara dintr-un pitestean? Si totusi cred ca in aceasta situatie sunt foarte multi romani care au facut melodia lui Moga un al doilea imn national! Sa fie Smiley un fel de Andrei Muresan?!

Un comentariu:

  1. Cred ca numai Smiley e de vina pt criza economica! S-a tot laudat ca are bani de dat...mai bine tacea!

    RăspundețiȘtergere