luni, 1 decembrie 2008

LA MULTI ANI NOUA!


Desteapta-te romane…
Din somnul cel de moarte…
In care te-adancira…
Barbarii de tirani…

Ieri, 1 decembrie a fost sarbatoare mare ! Ne-am adunat cu mic cu mare la un gratar si o bere la Pet si ne-am spus entuziasmati ‘La multi ani romane !’ Din nefericire insa tema discutiei nu a mai fost cum depaseste Romania criza asta pacatoasa sau incotro se indreapta tarisoara noastra dupa 90 de ani de la Marea Unire de la Alba Iulia, ci… in ce culoare s-a colorat Pitestiul nostru ? Rosu sau portocaliu ? Cine a castigat alegerile ? PSD-ul este pe primul loc… ba nu…PD-L-ul… rasturnare de situatie… etc.
Eh, ce sa-i faci daca ne alegem Parlamentul exact de ziua noastra ? Suportam consecintele !
Prin centrul orasului… defilari si imbratisari gratuite… asta au primit pitestenii nostalgici, bunicii iesiti cu nepoteii la plimbare si adolescentii care au avut ‘verde’ de la scoala. Si apoi ce e mai patriotic si mai emotionant decat o imbratisare free, intr-o zi insorita, cu iz tomnatic si toate acestea in timp ce asisti la militarii cu bocanci ‘bloncanosi’ defiland in cinstea romanilor ? Nimic ! bine… poate doar traditionalii mici sfaraind pe gratarul incins si concertul de zile mare oferit de Directia 5 pentru toti iubitorii acestui gen de muzica.
Eh… a trecut si 1 decembrie… ‘s-a dat startul’ oficial la iarna… s-a instalat bradul… acum nu ne mai ramane decat sa-l asteptam cuminti pe Mos Craciun si sa ne aduca… ce meritam !
La multi ani tuturor ! Fiti mandri ca sunteti romani ! Macar de 1 decembrie…

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu