joi, 20 noiembrie 2008

Un negru conduce 266 de milioane de americani....

Barack Hussein Obama este noul preşedinte al Americii. Zile întregi toate media au vehiculat această informaţie, jurnaliştii au combătut incisiv, analiştii „au analizat” microscopic atât impactul asupra României, cât şi uriaşul salt pentru istorie. Pe scurt, nu exista cocalar sau piţipoancă.org care să nu fi auzit de Obama.
Să nu uităm că şi ai noştrii politicieni se bat cu pumnul în piept că or să facă şi or să dreagă în această perioadă. E campanie electorală. Cu toate acestea, măcar din punctul ăsta de vedere, ne aflăm la mii de ani lumină de „ţara tuturor posibilităţilor”, America. Păi să luăm de exemplu emisiunea televizată din S.U.A, în care negrul sexy Obama a dansat într-un mare fel „pe Beyonce” şi mai presus de asta a făcut-o atât de natural, fără a fi nicio secundă penibil. Şi acum să facem o paralelă. Imaginaţi-vi-l pe Traian Băsescu domnule cum şi-ar mişca el posteriorul într-un show tv pe muzica fetelor de la Blaxy Girls(că ele sunt românele care, cel puţin în acest moment, sunt la fel de cunoscute ca şi Beyonce în rândul bloggerilor din Românica) şi i-ar zice moderatoarei, privind-o galeş cu celebra privire băsesciană:”hai păsărică, te fac un dans?” Nu merge! Deci mă repet: Ce au ei şi n-avem noi?!
Noul preşedinte de culoare a atras marea masă a tinerilor cu atitudinea a young şi fresh şi cu pofta lui debordantă de viaţă. Tocmai de aceea au existat multe puştoaice americane care au făcut din Barack un adevărat idol, Obama Girls, şi care şi-au tatuat numele preşedintelui abia instalat in Biroul Oval pe diverse articole de îmbrăcăminte( bikini, tricouri, etc.).
Păi unde s-a mai văzut aşa un entuziasm in rândul domniţelor din ţărişoara noastră pentru un politician?! Aaa... da! La Petre Roman, pentru că, să nu ne ascundem după deget, a fost cel mai tânăr si „good looking” prim-ministru pe care l-a avut România şi, toată lumea cunoaşte simpatia pe care „fetele de le Opaca” au mustit-o pentru Petrică. Deci putem să afirmăm fără nicio reţinere că „Opaca girls” sunt varianta mai veterană pentru Obama girls, cu o mica deosebire: ele nu cântau „I’ve got a crush on Roman” ci „Nu vrem kent nu vrem valută, vrem ca Roman să ne... salute!”.
Deci frate Obama, poporul român te salută şi te roagă de asemenea să-i înveţi şi pe ai noştrii cum să facă o campanie electorală cool, astfel încât ghirţoii şi piţipoancele autohtone să cunoască şi candidaţii pe colegiile lor, nu numai numele lu’mata.
Dar gata! I-am găsit un defect şi lui Barack Obama. Toată lumea ştie că America e în recesiune şi că trece printr-o criză economică dificilă. Tocmai acum, când bugetul se subţiază nu a venit la cârma tării McCain( pentru că se spune că albul îngraşă) ci un negru, să subţieze şi mai tare...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu