joi, 20 noiembrie 2008

Blonda din lumea oglinzilor....

La ce vă gândiţi când citiţi asta? Nu domnule, nu este vorba despre o piesă de teatru! N-aveţi dreptate domnişoară, nu este titlul unui film pentru adolescenţi! Este vorba despre o tânără domniţă cu idealuri măreţe şi care cred că ar face tot ce-i stă în putinţă pentru a-şi „cumpăra” un X5 cu tot cu şofer. Unde am întâlnit-o? La o cunoscută discotecă din Piteşti, mai serile trecute. Este foarte adevărat că nu sunt expertă în ale „vieţii de noapte” şi că de regulă nu-mi petrec nopţile bântuind prin cluburi, dar m-a şocat un pic scena cu tânăra respectivă şi, pe de altă parte, m-a făcut să înţeleg şi să accept multe „misoginisme” rostite de bărbaţi sătui până peste cap să fie acuzaţi de toate relele din lumea asta.
Dar să nu ne mai învârtim în jurul cozii că pierdem şirul evenimentelor. Într-o seară superbă, cum stătem la o masă dintr-o discotecă trendy din oraş şi inhalam atât fum de ţigară cât şi „fumurile” anumitor vipuri nelipsite din peisaj, am avut relevaţia să mă deplasez până la toaletă! Eh, revelaţie... a fost rezultatul multor sucuri carbogazoase pe care le savurasem!
Ei, în timp ce aşteptam cuminţică la rând să intru la multaşteptata budă, păşeşte printre noi, muritorii de rând, o zeiţă blondă, cu părul cârlionţi, machiată corespunzător şi costumată ca de bal. Se uită cu dispreţ la mine, încercând poate să-şi dea seama ce mama lu’Brad Pitt caut eu acolo cu hainele alea normale, fără pic de glamour, iar apoi privirile îi sunt furate de o altă blondă frumoasă cu „perspectivă” de care îi place mult. Nu era alta...era ea proiectată in oglindă! Chicoteşte puţin gândindu-se probabil la cât de credulă a fost să-şi imagineze că ar mai fi putut exista alta aşa specială şi „fotomodeală” ca ea... În fine, văzându-se faţă în faţă cu prietena ei oglinda, începe să facă ce ştie ea mai bine: îsi pune la punct şuviţa rebelă, scoate sânii mai mult în evidenţă( înjurând comercianţii din moll-uri care nu mai fabrică sutiene cu push-up ca lumea) şi îşi trage mai sus pantalonaşii scurţi, ciupindu-se poznaş de fund pentru a vedea care este feed-back-ul posteriorului său atunci când pisi, beat mort, îi bagă bani la chiloţei. Şi nu se opreşte aici. Ca o adevărată profesionistă îşi dă seama că mai trebuie lucrat şi la expresia SUGestiva a feţei. Se pare că Angelica Jolie îi este pe plac pentru că începe să-i imite buzele şi să facă repetiţii pentru a dobândi alura de femeie fatală.
În timp ce luam notiţe( mulţumindu-i Domnului ca am avut norocul să asist la un curs gratuit de”ambalare atractivă a unei piţipoance”) am realizat că „sensuala” are un viitor mareţ şi că fetele ca ea trăiesc înconjurate de ghirţoi care îţi mişcă şuncile atârnânde pe manele, dar care au SLK-uri şi buzunalele pline. Dar am zâmbit la final cănd mi-am dat seama dee un lucru: când o să dispară frumuseţea asta efemeră, zeiţa blondă o să rămână goală din toate punctele de vedere...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu